Иднина на пакување

Eco-Friendly фолија

Рециклирачка фолија

Бариерна фолија

Прочитај повеќе

Повлечете надолу за повеќе информации

Laminating
Laminating
Laminating
Laminating
Производи

Нашите производи

vakum-folii

СНЕК

СНЕК

Можност за дополнителна заштита на производот од кислород или влага. Од варијанти со метализиран полипропилен, каде дизајнот го добива полниот сјај, до транспарентни или мат полипропилени, каде ефектот на хартија го прави пакувањето ексклузивно.
vakum-folii

ЕТИКЕТИ ВО РОЛНА

ЕТИКЕТИ ВО РОЛНА

Етикети во ролна за пијалоци, за автоматизирани и брзи етикетирки, на различни дебелини и типови на материјали, за подигање на визуелниот ефект наlan производот на ново, повисоко ниво.
vakum-folii

Безбедносен печат

Безбедносен печат

Доколку безбедноста Ви е приоритет при печатењето, нашата Печатница Ви е совршен партнер. Наша цел е да Ви обезбедиме висок стандард на безбедност при печатењето на документи со иновативни дизајни
vakum-folii

ВАКУМ ФОЛИИ

ВАКУМ ФОЛИИ - Мап бариерни фолии

Најразличните производи кои бараат соодветна заштита од присуство на воздух имаат потреба од вакумирање, а во зависност од производот и намената, можни се повеќе комбинации на фолии, во два или три слоја, со или без алуминиум или полиамид
vakum-folii

ЗАМРЗНАТА ХРАНА

ЗАМРЗНАТА ХРАНА

Фолијата треба да ја издржи манипулацијата на смрзнат проивод и да ja заштити од навлегување на надворешни ароми. Во зависност од производот, рокот на траење и машината за пакување, се користат комбинации на полипропилени или полиестери со полиетилени.
vakum-folii

ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ

ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ

Произведувате бонбони или карамели?! Поединечното пакување на овие производи е потреба, за да се заштити производот од загадување. За пакерки со големи брзини, стојат на располагање различни типови на материјали.
vakum-folii

САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

Печат на најразлични типови на самолеплив материјал, со различна подлога, максимално до 8 бои, со можност за печат на една боја на лепилото или на подлогата, како и со можност за нанесување на ладна позлата.
vakum-folii

ОФСЕТ ПЕЧАТ

ОФСЕТ ПЕЧАТ

4 офсет машини за печат. Формат на печат Б1 и Б2.
Печат до 7 бои + нанос на мат лак и 100% инспекција на печат.
Печатење на секаков вид на хартија со дебелина од 40гр до 400гр.
Капацитет 14000 табаци за 1 час.
vakum-folii

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Нудиме широк спектар на можности за печатење на рекламен материјал кој ќе ги задоволи Вашите маркетинг потреби.
Laminatiing
достигнувања на компанијата

НАШИТЕ ДОСТИГНУВАЊА

76

години искуство

6850

партнери

25+

држави во кои вршиме извози

180

вработени

Референтна листа

Референтна листа

Mapa
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Сертификати

Сертификати